ساعات کاری مطب: شنبه تا چهارشنبه  ساعت 9 الی 18 | پنج شنبه  ساعت 9 الی 13

دکتر مونا کشکولی متخصص دندانپزشکی

تلفن تماس

021-22431789
021-26801457 09370031001

دکتر مونا کشکولی متخصص دندانپزشکی

نشانی ما

مقدس اردبیلی، بین کیهان و پسیان، ساختمان اکیاس، طبقه هفتم جنوبی واحد 34

دکتر مونا کشکولی متخصص دندانپزشکی

تلفن تماس

021-22431789
021-26801457

دکتر مونا کشکولی متخصص دندانپزشکی

نشانی ما

مقدس اردبیلی، بین کیهان و پسیان، ساختمان اکیاس، واحد 34

ایمپلنت فوری گاهی اوقات به‌عنوان ایمپلنت‌های یک‌ روزه نیز شناخته می‌شود و برای مواردی که وضعیت و تراکم استخوان مطلوب است، می‌توان ایمپلنت را بلافاصله پس از کشیدن دندان جاسازی کرد. این بدان معناست که شما پس از خروج از مطب، ریشه دندان جدیدی دارید و نیازی نیست تا مجدد برای گذاشتن پایه ایمپلنت دندان خود را دندانپزشک متخصص مراجعه کنید. در ادامه این مقاله از بهترین دندانپزشک در تهران، قصد دارید تا علاوه بر بررسی ماهیت ایمپلنت فوری دندان، نگاهی بر مزایا، معایب و برخی نکات دیگر پیرامون داشته باشیم.

ایمپلنت فوری دندان چیست؟

ایمپلنت فوری دندان به برداشتن یک‌دندان و ریشه آن (کشیدن) و قراردادن ایمپلنت در همان موقعیت، همه در یک ویزیت اشاره دارد. دندان دائمی برداشته می‌شود، بافت تمیز و آماده می‌شود، ایمپلنت در استخوان قرار می‌گیرد و یک تاج موقت در بالای ایمپلنت محکم می‌شود. یک‌ روند بهبودی چندهفته‌ای دنبال می‌شود و پس از آن باید تاج دائمی گذاشته می‌شود. خبر خوب این است که در بسیاری از موارد و با برنامه‌ریزی مناسب، می‌توان هم‌زمان یک‌دندان موقت روی ایمپلنت گذاشت. این کار ظاهر زیبایی دندان‌های شما را حفظ می‌کند، به حفظ حجم بافت اطراف کمک می‌کند، ظاهری طبیعی به خط لثه می‌دهد و از فرورفتگی لثه بین دندان‌های شما جلوگیری می‌کند. این امر به‌ویژه زمانی مفید است که دندان جلویی از بین برود، جایی که شکاف دندان ازدست‌رفته می‌تواند بسیار قابل‌توجه باشد. با ایمپلنت فوری، دندان جایگزین دریافت می‌کنید، حجم بافت را حفظ می‌کنید و ظاهری بدون درز حفظ می‌کنید. در برخی موارد، زمانی که دندان در حال برداشتن زیر روکش موجود است، می‌توان روکش را برداشت، این روش را انجام داد و از روکش موجود به‌عنوان دندان موقت استفاده کرد.

لینک مفید: بهترین دکتر کامپوزیت دندان در تهران

مراحل ایمپلنت فوری دندان

کاشت انواع ایمپلنت دندان توسط دندانپزشک مجرب انجام می‌شود که دارای چندین سال تمرین و همچنین آگاهی از اشکال خاص ایمپلنت است و همچنین دانش عمیق در مورد نحوه برخورد با کاشت دندان نیز دارد. پس از معاینه دندان و عکس‌برداری با اشعه ایکس از دندان‌ها از جمله استخوان فک، درمان واقعی شروع می‌شود. سپس کاشت ایمپلنت فوری و کشیدن دندان در همان مطب دندانپزشکی در یک جلسه و بدون وقفه صورت می‌گیرد. بیمار به‌صورت موضعی بیهوش می‌شود یا بیهوشی عمومی دریافت می‌کند. سپس دندان به‌آرامی برداشته می‌شود. دندانپزشک در مورد نوع ایمپلنت با بیمار صحبت می‌کند. یک ایمپلنت دندانی معمولی برای ثبات خوب باید ۳ تا ۶ ماه پس از کاشت رشد کند. ایمپلنت فوری می‌تواند بلافاصله بارگذاری شود و نیازی به صبرکردن نیست. این امر با تکنولوژی ویژه جدیدی از ایمپلنت امکان‌پذیر شده است و دیگر نیازی به انتظار برای رشد درونی در استخوان نیست. ایمپلنت فوری می‌تواند به‌صورت جداگانه یا به‌عنوان تکیه‌گاه برای دندان‌مصنوعی یا بریج دندان عمل کند.

خدمات: درمان ریشه دندان

مزایای ایمپلنت فوری دندان چیست؟

ایمپلنت فوری دندان مزایای فراوانی دارد. برخی از این مزایا عبارت‌اند از:

  • کوتاه‌شدن زمان درمان در مقایسه با ایمپلنت معمولی.
  • در ایمپلنت فوری دندان نیازی به جراحی مجدد برای کاشت ایمپلنت نیست.
  • کاهش استرس درمانی به دلیل انجام پروسه درمانی در مدت‌زمان کوتاه‌تر.
  • هزینه کمتر نسبت به ایمپلنت معمولی
  • نیازی به پروسه‌های افزایش حجم استخوان نیست.
  • ترومای جراحی کم است.
  • درمان بدون درد به دلیل بی‌حسی موضعی یا بیهوشی.
  • پروتز دندان با قابلیت بارگذاری فوری امکان‌پذیر است.
  • با توجه‌ به اینکه تاج موفقت دندان بلافاصله گذاشته می‌شود، دیگر جای خالی دندان در لبخند شما وجود نخواهد داشت.
  • استخوان فک تحلیل نمی‌رود.
  • با مراقبت مناسب و رشد مناسب، ایمپلنت‌ها تا پایان عمر باقی می‌مانند.

لینک مفید: لق شدن ایمپلنت دندان

معایب ایمپلنت فوری دندان چیست؟

  • توجه به این نکته مهم است که همه بیماران ممکن است کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان فوری نباشند. عواملی مانند مقدار و کیفیت استخوان موجود، سلامت کلی بیمار و عادات سیگارکشیدن آنها می‌تواند بر موفقیت این روش تأثیر بگذارد. بهتر است برای اطمینان از مناسب‌بودن این روش درمانی برای شما با دکتر کشکولی مشورت کنید.
  • در برخی موارد، ایمپلنت فوری دندان ممکن است به جراحی یا پیوند استخوان اضافی نیاز داشته باشند تا از حمایت و پایداری مناسب ایمپلنت اطمینان حاصل شود. این روش اضافی می‌تواند زمان و هزینه کلی درمان را افزایش دهد.
  • بیمارانی که ایمپلنت‌های فوری دندان را دریافت می‌کنند باید از روش‌های بهداشت دهان و دندان سخت‌گیرانه برای جلوگیری از عفونت و اطمینان از بهبودی مناسب پیروی کنند. این شامل مسواک‌ زدن منظم و نخ دندان کشیدن و همچنین پرهیز از غذاهای سفت یا چسبنده است که می‌تواند ایمپلنت را از جای خود خارج کند.
  • همچنین توجه به این نکته مهم است که ایمپلنت‌های بارگذاری فوری ممکن است بسته به مورد و برنامه درمانی فردی گران‌تر از ایمپلنت‌های سنتی باشند. عواملی مانند تعداد ایمپلنت‌های موردنیاز و پیچیدگی روش می‌توانند بر هزینه کلی تأثیر بگذارند. بااین‌حال، در برخی موارد، زمان کوتاه‌تر درمان و کاهش نیاز به‌قرار ملاقات‌های بعدی ممکن است هزینه اضافی را جبران کند.

لینک مفید: انواع ایمپلنت آمریکایی

آیا ایمپلنت فوری دندان مناسب من هست؟

ایمپلنت دندان فوری در مواردی که عفونت زمینه‌ای یا کاهش قابل‌توجه استخوان وجود دارد، مناسب نیست. عوامل دیگری مانند مشکلات مزمن، پوکی‌استخوان، سن یا برخی داروها نیز ممکن است از واجد شرایط بودن بیماران برای ایمپلنت فوری دندان جلوگیری کنند. در عمل حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد از بیمارانی که به‌تازگی یا به‌صورت اورژانسی یک‌ دندان خود را از دست‌ داده‌اند واجد شرایط دریافت ایمپلنت فوری دندان هستند؛ بنابراین چگونه باید بفهمید که کاندیدای ایمپلنت فوری دندان هستید؟ پس از معاینات خود، سؤالات زیر را از دندانپزشک خود بپرسید:

  • آیا من عفونت دارم؟
  • آیا استخوان کافی برای کاشت ایمپلنت دارم یا نیاز به تقویت استخوان است؟
  • آیا سن من، مشکلات سلامتی موجود یا داروها مانع از کاشت فوری ایمپلنت می‌شوند؟
  • آیا امکان قراردادن دندان موقت روی ایمپلنت هم‌زمان وجود خواهد داشت؟

آیا رابطه میان پوکی استخوان و ایمپلنت دندان را می دانید؟

لینک مفید: ایمپلنت فرانسوی

چرا باید برای ایمپلنت فوری دندان به دکتر مونا کشکولی مراجعه کرد؟

مطمئن شوید که یک متخصص ایمپلنت دندان با تجربه کافی در انجام ایمپلنت فوری انتخاب کرده‌اید. اکثر مردم نمی‌دانند که تعویض یک‌دندان اغلب پیچیده‌تر از تعویض چند دندان در یک‌زمان است. هنگام تعویض چندین دندان، ایمپلنت‌ها به یکدیگر آتل می‌شوند که ایمن نگه‌ داشتن آنها را آسان‌تر می‌کند. با یک ایمپلنت تنها نمی‌توانید ایمپلنت را در شکاف موجود پس از برداشتن دندان دائمی قرار دهید؛ زیرا دندان ایمن نخواهد بود. دندانپزشک باید ایمپلنت را از ابتدا با گشتاور و زاویه مناسب وارد کند تا مطمئن شود که دندان ایمن است و بایت شما در یک راستا باقی می‌ماند. به همین دلیل است که من توصیه می‌کنم یک متخصص ایمپلنت دندان دارای گواهی AAID را انتخاب کنید که کاملاً آموزش‌دیده باشد تا دندان را ارزیابی کند و راه‌حلی ابداع کند که استحکام و سلامت طولانی‌مدت ایمپلنت شما را تضمین کند. با مراجعه به بهترین دکتر ایمپلنت دندان در تهران که در ایمپلنت دندانی دارای گواهی AAID است و شرایط مناسب را دارد، ممکن است بتوانید دریا روز لبخندی سالم خود را بازیابید.

لینک مفید: ایمپلنت سوئیسی

نتیجه‌گیری

در کل، ایمپلنت دندان فوری مزایای قابل‌توجهی نسبت به ایمپلنت‌های معمولی در درمان‌های دندانی دارند. اگر هنوز استخوان فک کافی وجود داشته باشد، شما می‌توانید بدون نیاز به فرایندهای اضافه از ایمپلنت فوری دندان در کلینیک تخصصی دکتر کشکولی بهره‌مند شوید. درمان مرسوم ایمپلنت گاهی اوقات ممکن است ۱۲ ماه یا حتی بیشتر طول بکشد. ایمپلنت‌های فوری به طور ایده آل دندان‌های ثابتی را برای شما فراهم می‌کنند که می‌توانند بلافاصله پس از جراحی بارگذاری شوند. علاوه بر کوتاه‌بودن مدت درمان، آسیب کمتر ناشی از جراحی و کاهش استرس درمانی نیز مزیت محسوب می‌شود. ایمپلنت‌های دندانی می‌توانند تا ۳۰ سال یا بیشتر دوام بیاورند. در مورد ایمپلنت‌های فوری دندان، عمر مفید ایمپلنت‌ها در مقایسه با ایمپلنت‌های دندانی معمولی ممکن است کمی کمتر باشد. ایمپلنت‌های دندانی جزء بهترین جایگزین‌های دندان در نظر گرفته می‌شوند، بنابراین راه‌حل‌های دیگری که بهتر از ایمپلنت فوری دندان باشد بسیار نادر است.

بیشتر بدانید: ایمپلنت دندان با بیهوشی

لطفا به ما امتیاز بدهید...
[کل: 0 میانگین: 0]

دکتر مونا کشکولی

دکتر مونا کشکولی متولد ۱۶ شهریور ۱۳۶۳ می باشد. ایشان در سال ۱۳۹۰ موفق به اخذ مدرک دکترای حرفه ای به عنوان دندانپزشک در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی شدند. ایشان همچنین عضو انجمن دندانپزشکان ایران بوده و حضور مستمر در کنفرانس های علمی و ارایه پژوهش های علمی متعدد دارند.
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سایر مقالات پزشکی
سایش دندان

سایش دندان

دندان‌ها به دلایل مختلفی نظیر پوسیدگی و تروما دچار سایش یا اروژن می‌شوند. سایش دندان می‌تواند با لبه‌های زبر

ادامه مطلب »
برای تعیین وقت و مشاوره شما با ما در ارتباط باشید…